English   Deutsch

PREDSTAVITEV MAT d.o.o.Družinsko podjetje MAT d.o.o. Ljubljana je bilo ustanovljeno leta 1990, registrirano je za proizvodnjo, trgovino in inovativno dejavnost. Nadaljuje predhodno obrtno dejavnost proizvodnje zobnikov.


Zobniki - MAT d.o.o. LjubljanaNaše podjetje je specializirano za razvoj in konstruiranje zobniških pogonov ter njihovo izdelavo v manjših do srednje velikih proizvodnih serijah. Pogonske komponente izdelamo v celoti ali pa nudimo zgolj posamezne storitve mehanske obdelave: ozobljenje, vlečenje utorov, okroglinsko brušenje in drugo. Domačim in tujim industrijskim podjetjem nudimo visokokakovostne, optimizirane in cenovno ugodne rešitve s področja pogonskih komponent.


Velika večina naših proizvodov je namenjena za prvo vgradnjo v različne industrijske naprave in stroje, zato komponente skrbno izdelujemo po zahtevanih visokih standardih in pod stalno kontrolo kakovosti. Manjši del naše dejavnosti predstavlja izdelava nadomestnih ali prototipnih komponent v manjših serijah oziroma posamično.


Znanje in izkušnje s konstruiranjem zobniških pogonov smo prispevali pri številnih projektih z najrazličnejših področij: finomehanika, urarstvo, električno ročno orodje, lesnoobdelovalni stroji, krmilne naprave v energetiki, gozdarska in kmetijska oprema, stroji za predelavo in pripravo hrane, embalirni stroji itd.


Odlikujejo nas strokovno znanje, bogate izkušnje, zanesljivost, prilagodljivost in obsežen strojni park z več kot 20 stroji za odvaljno rezkanje zobnikov. Vsi naši proizvodi so narejeni po naročilu, zato nimamo zaloge standardnih komponent.


Tradicijo, znanje in izkušnje združujemo v visokokakovostne pogonske komponente. Zato bomo tudi v bodoče Vaš kompetenten partner, ko boste želeli spraviti stvari v gibanje.Izdelava: TRISTO